Vilkår og betingelser

Dette er vilkårene for betaling av medlemskontingent eller donasjon gjennom Bambora.

1 Firma

Arbeiderpartiets nettsted er levert av Appresso AS, organisasjonsnummer 913 601 238. Informasjon og bilder på nettstedet er eid av Arbeiderpartiet eller partner og kan ikke kopieres uten tillatelse.

2 Priser

Du kan støtte Arbeiderpartiet eller betale din medlemskontingent gjennom Bambora. For donasjon velger du selv beløp, og om du vil gi støtte én gang eller månedlig. Kontingenten betales etter innmelding og deretter i begynnelsen av hvert år.

Alle betalinger til Arbeiderpartiet gjennom Bambora gjøres i NOK. Det pålegges ikke MVA på donasjon eller medlemskontingent.

3.1 Betaling

Betaling forekommer med den valgte betalingsmetode i kassedel på nettside. Betalingsmåten er levert av Bambora sammen med partnere.

3.2 Kortbetaling

Vår kortbetaling aksepterer følgende betalingskort; Visa, MasterCard og Maestro. Ved bruk av kredittkort vil transaksjon belastes direkte.

3.3 Vipps

Betaling med VIPPS gjennomføres ved bruk av mobilnummer og verifisering av mobilbank ID.

3.4 Månedlig trekk

Dersom du har valgt å donere et fast beløp hver måned, så gjøres dette trekket på ca. samme dag i måneden som donasjonen ble startet. For hvert gjentakende trekk vil du motta kvittering og informasjon om hvordan du kan endre eller stoppe det månedlige trekket.

For å stoppe de månedlige trekkene kan du klikke på lenken "stopp månedlige trekk" som du kan finne i e-postene du mottar. Denne lenken tar deg til en side hvor du enkelt bekrefter at du vil stoppe trekkene.

Dersom du ikke mottar kvittering eller e-post om trekket, ta kontakt med oss på [email protected].

4 Levering

Når betalingen er gjennomført vil du motta en bekreftelse og kvittering på e-postadressen du er registrert med, eller som du benyttet i donasjonsskjemaet. Dersom du har valgt å donere et fast beløp hver måned, vil du etter trekket er gjennomført motta kvittering på e-post.

5 Tilbaketrekking og penger

Det er ikke angrerett for donasjon eller betaling av medlemskontingent. For alle henvendelser om betalingene som er gjort, ta kontakt med [email protected].

6 Kansellering av medlemskap

Du kan kansellere ditt medlemskap ved å gå inn på Medlemskap i Min profil, og slette det aktuelle medlemskapet. Min profil finner du ved å logge inn på Mitt AP og velge Min medlemskapsinformasjon.

7 Personvern, sikkerhet og personopplysninger

Vi lagrer informasjonen din når du er medlem eller donerer. Les mer i vår personvernerklæring.

8 Kontakt & Support

Har du spørsmål, ta kontakt med [email protected].

9 Cookies

Vi benytter cookies. Les mer om dette i vår personvernerklæring.

10 Endring av kontrakt

Etter at en betaling er gjennomført har Arbeiderpartiet ikke rett til å endre vilkårene for den med mindre annet er avtalt.

11 Klager

Ved klage, vennligst kontakt oss på [email protected].

12 Tvister og lover

Norsk lov gjelder for alle betalinger gjort under disse vilkårene. Tvister om betalinger under disse vilkår skal utelukkende behandles av en Norsk domstol.